RUIMSTE KEUZE AAN LINGERIE, BADMODE EN NACHTMODE IN DE REGIO - GRATIS LINGERIESTYLINGSERVICE
0
Winkelwagen
€ 0,00

1. ONDERNEMINGSGEGEVENS
INSIDE OUT BV

Haachtsesteenweg 378C
1910 Kampenhout
Ondernemingsnummer: 0645 631 406

2. ALGEMENE BEPALINGEN
De webshop van Inside Out BV, met maatschappelijke zetel in de Haachtsesteenweg 378C, 1910 Kampenhout (België), ondernemingsnummer BE0645 631 406, biedt haar klanten de mogelijkheid om kledij online aan te kopen.
Onderhavige Algemene Voorwaarden (‘Voorwaarden’) zijn van toepassing op alle artikelen uit het webshop assortiment en elke aankoop die de klant plaatst bij Inside Out BV. De klant aanvaardt dat deze Voorwaarden als enige van toepassing zullen zijn. Inside Out BV kan deze voorwaarden steeds zonder nadere kennisgeving wijzigen.
In onze privacy verklaring vindt u informatie over hoe Inside Out BV uw gegevens zal gebruiken.

3. PRIJS
Alle vermelde prijzen zijn steeds inclusief BTW. De verzendingskosten worden apart vermeld. De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven. De bijhorende foto is decoratief bedoeld en kan elementen of artikelen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs.

4. AANBOD
Elk aanbod staat open voor klanten die woonachtig zijn in België.
De artikelen zijn uitsluitend bestemd voor normaal particulier gebruik.
Ondanks het feit dat de webwinkel en de website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is, of materiële fouten bevat, of niet up-to-date is.
Wanneer je specifieke vragen hebt over bijvoorbeeld maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoeken wij je vooraf telefonisch contact op te nemen met ons op 016 20 30 19 (zie artikel 13).
Inside Out BV is wat de juistheid, actualisering, of volledigheid van de aangeboden informatie slechts gehouden tot een middelenverbintenis. Inside Out BV is in geen geval aansprakelijk in geval van materiële fouten, zet- of drukfouten. Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan ten allen tijde worden aangepast of ingetrokken door Inside Out BV. Inside Out BV is gerechtigd om -zonder opgave van redenen- bestellingen te weigeren, de leveringstermijnen aan te passen, de leveringen te splitsen, dan wel andere voorwaarden te verbinden aan de levering.
 
5. ONLINE AANKOPEN
De klant heeft de mogelijkheid om de artikelen uit het Inside Out BV assortiment online aan te kopen. De aankoop komt tot stand op het moment dat de klant een bevestigingsmail ontvangt van Inside Out BV. De artikelen worden thuis bij de klant geleverd of kunnen opgehaald worden in de winkel.
De klant heeft de keuze tussen de volgende betaalwijzen:

  • via kredietkaart ( VISA, Mastercard, American Express)

  • via bankkaart


6. LEVERING EN VERZENDING
De bestellingen worden tussen maandag en vrijdag verstuurd, wettelijke feestdagen uitgesloten. De verkoper streeft ernaar het order binnen 3 à 5 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden naar de koper. De verkoper kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor onvoorspelbare vertragingen.

De leveringen worden uitgevoerd in onderaanneming van Bpost. Het pakket wordt geleverd op risico van de klant, naar het door de klant opgegeven leveringsadres. De koper kan het traject van levering consulteren op www.bpost.be/nl/trace . In geval dat Bpost het pakket zou verliezen of beschadigd zou zijn, dient de koper zich te wenden tot Bpost.
De verzendingskost bedraagt 7,75€. Deze verzendingskost valt steeds ten laste van de koper en is afhankelijk van het land van de bestemming. De geldige tarieven zijn vermeld in de algemene voorwaarden op moment van bestelling. Opgelet, gelieve bij elke bestelling de tarieven te consulteren, ze kunnen éénzijdig door de verkoper aangepast worden en zijn bindend voor de klant van zodra de wijziging opgenomen is in de algemene voorwaarden.
De levering vindt plaats zolang de voorraad strekt en de verkoper het bedrag ontvangt. Indien items onmogelijk geleverd kunnen worden, wordt de overeenkomst van rechtswege en kosteloos ontbonden. Bij gedeeltelijke levering zal elke levering als afzonderlijke verkoop worden aanzien.

7. BETALINGEN
Voor de beveiliging van je betalingen werken wij samen met CCV. Het beveiligingssysteem dat door CCV gebruikt wordt is één van de meest betrouwbare en beveiligde ter wereld. Inside Out heeft geen toegang tot de confidentiële betalingsgegevens van onze klanten en slaat deze ook niet op.

8. KLACHTEN
Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moet onmiddellijk na levering worden gemeld, anders vervalt elk recht op compensatie.
Klachten kunnen steeds gemeld worden via e-mail: info@lingerie-insideout.be of per post op het volgende adres: Inside Out BV, Haachtsesteenweg 378C, 1910 Kampenhout.

9. HERROEPINGSRECHT
De consument heeft het recht aan Inside Out BV mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product.
Klanten die van het herroepingsrecht gebruik wensen te maken, moeten binnen de 14 dagen vanaf de levering contact opnemen met de Inside Out BV en de goederen binnen de 14 dagen vanaf de levering van de goederen terugbezorgen aan Inside Out BV.
Goederen worden teruggezonden via bpost op kosten van de klant of worden persoonlijk in de winkel terug gebracht. Enkel artikelen die zich in de originele en onbeschadigde verpakking bevinden, samen met alle toebehoren, etiketten, gebruiksaanwijzingen en factuur of aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen. Van zodra wij de artikelen terug hebben ontvangen, storten wij het bedrag van de teruggestuurde kledij terug. Dit zal gebeuren via overschrijving.
Zullen in geen geval worden teruggenomen:

  • gebruikte, gewassen, bevuilde, beschadigde of onvolledige artikelen

  • artikelen waarvan het etiket is verwijderd

  • artikelen die geuren bevatten van parfums of andere

  • artikelen die op maat van de klant zijn gemaakt

  • artikelen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden


10. TOEPASSELIJK RECHT - BEVOEGDE RECHTER
Het Belgisch recht is van toepassing, met uitzondering van de bepalingen van internationaal privaatrecht inzake toepasselijk recht en met van de Rome-I verordening inzake internationale koopovereenkomsten betreffende roerende zaken. Bij eventuele geschillen zijn uitsluitend de rechtbanken te Gent bevoegd.

11. INTELLECTUEEL EIGENDOMSRECHT
De volledige Inside Out BV website inclusief teksten, foto’s, afbeeldingen, bewegende beelden, geluiden, illustraties en software is onze eigendom of de eigendom van verwante ondernemingen, licentienemers en/of contentproviders. Deze zijn beschermd door auteursrecht, merkenrecht, en alle andere vormen van intellectueel eigendomsrecht. Ze mogen uitsluitend met de toestemming van Inside Out BV gebruikt worden.

12. BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID
Wij zijn in geen enkel geval aansprakelijk voor virussen of schade aan je computer, telecommunicatieapparatuur of andere eigendom als gevolg van een bezoek aan of het gebruik van deze website, of het downloaden van materiaal van deze website.
 
 13. NIEUWSBRIEF EN WINKELBEZOEKEN.
Wanneer u zichzelf inschrijft voor onze nieuwsbrief of wanneer u een aankoop sluit in onze winkel, geeft u ook uw akkoord om uw gegevens te gebruiken voor online mailings te ontvangen alsook voor het ontvangen van post reclame. Dit kan uiteraard geweigerd worden aan de kassa alsook kan u zichzelf ten allen tijde afmelden voor deze schrijven.

 

Over ons

Bij Inside Out kan je terecht met het hele gezin. Lingerie aanpassen is zeer persoonlijk en daarom helpen onze stylistes u graag met het zoeken naar hét perfecte setje, badmode of nachtmode. 
Ook voor kinderen en heren hebben wij een ruim assortiment aan nachtmode. Want iedereen verdient het om verwend te worden!
 

Openingsuren

DINSDAG:10u-12u & 13u-18u
WOENSDAG & VRIJDAG: 10u-12u & 13u-18u
DONDERDAG: 10u-12u & 13u-16u (!)
ZATERDAG: 10u-17u
ZON- & MAANDAG:  GESLOTEN

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
INSIDE OUT LINGERIE - HAACHTSESTEENWEG 378C -1910 KAMPENHOUT - 016 20 30 19 - info@lingerie-insideout.be Ondernemingsnr BE0645 631 406