filter_list

Filter

Bij ons kan je ook terecht voor het volledige gamma van gelaats- en lichaamsverzorgende producten van AHAVA.

OVER AHAVA

AHAVA, Hebreeuws voor liefde, werd opgericht uit fascinatie voor de Dode Zee. Deze bron van mineralen vormt de basis voor de verouderingsvertragende huidverzorgingsproducten van AHAVA. Sindsdien is dit merk uitgegroeid tot dé ‘Dead Sea mineral beauty expert’. 

De kracht achter het  volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
 

DE KRACHT VAN DODE ZEEMINERALEN

De Dode Zee is de grootste bron van mineralen ter wereld en wordt niet zomaar
“De bron van de eeuwige jeugd op aarde” genoemd.

Het menselijk lichaam bestaat voor 4 à 5 % uit mineralen.
Die hoeveelheid neemt af naarmate we ouder worden en is gerelateerd aan onze levensstijl: stress, voeding, blootstelling aan de zon en milieuvervuiling. 

Het is bewezen dat mineralen zorgen voor significante hydratatie en bescherming van de huidelasticiteit.  Mineralen hebben een groot potentieel effect op de controle in belangrijke processen zoals celvermenigvuldiging. 

Al de producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES, niet getest op dieren.

SKIN-FRIENDLY & ECO-CONSCIOUS

AHAVA betekent niet enkel liefde voor de huid, maar ook voor de regio, het milieu en dieren: 

  • Huidvriendelijke producten met de beste ingrediënten uit de natuur.
  • Een educatief programma:  kinderen wijzen op het belang van het behoud van en de ecologische gevaren waar de Dode Zee voor staat, gestart door AHAVA’s Vice  President.
  • Waste Water Return Process: dit proces biedt de mogelijkheid om gezuiverd water, na het gebruik in het ontwikkelingsproces, terug naar haar natuurlijke omgeving te brengen en zo het natuurlijke evenwicht van de Dode Zee te bewaren.
  • Alle verpakking zijn recycleerbaar!


Weergave:
 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Met vriendelijke groeten, Ilse Kemps Lingerie INSIDE OUT Haachtsesteenweg 378C 1910 Kampenhout Tel: 016/20.30.19. e-mail: info@lingerie-insideout.be